Dnes je sobota, 22.september 2018, meniny má: Móric
Čas čítania
2 minutes
Zatiaľ prečítané

Adriana Poláková pokrstila pokračovanie knihy Napečené s láskou

október 16, 2014 - 11:29
Stretol sa rok s rokom, záujem so záujmom a prišla na trh nová kniha. Po úspechu prvého vydania Napečené s láskou sa Adriana Poláková rozhodla uviesť na trh jej pokračovanie Napečené s láskou 2. Adriana si za krstných otcov svojej knihy vybrala svojich markizáckych kolegov z Telerána.
Úspech prvej knihy Napečené s láskou priviedol Adrianu Polákovú k príprave jej pokračovania. Naďalej usilovne piekla, skúšala nové recepty, miešala ingrediencie, obmieňala postupy, až si vybrala top 30, ktoré tvoria obsah malej domácej cukrárky Napečené s láskou 2. Kniha je výnimočná praktickými fotopostupmi a tým, že skutočne všetky maškrty upiekla autorka sama. Utorok večer sa stal jej krstným dňom.
 
Príjemná atmosféra  v Monsters Cafe & Bar a skvelí ľudia zabezpečili bezproblémový priebeh krstu očakávanej domácej cukrárky. „Veľmi sa teším, že veľa ľudí začalo aj vďaka tejto knihe piecť.  Dokonca mám aj také postrehy, kedy mi píšu aká je to hrozná kniha , pretože odkedy ju žena má stále pečie a pribral som. Niektorí ľudia sa sťažujú aj takouto formou, ale ja to beriem ako pozitívnu a inšpiratívnu sťažnosť. Verím že aj táto dvojka bude rovnako úspešná.“ uviedla Adriana na úvod. Svoje slovo dostal aj kolega zo spravodajstva Michal Szatrmary, ktorý bol požiadaný, aby povedal pár slov pred oficiálnym krstom. Hlavnou témou bolo predovšetkým varenie, pečenie a jedlo. 
 
 
Chilli, škorica, kakao a soľ. Práve tieto ingrediencie si vybrali čestní krstní otcovia a kolegovia z Telerána : Roman Juraško, Dano Richter, Kveta Horváthová,  Dodo Kuriľák a Lenka Šóošová za tie, ktoré prinesú knihe veľa úspechu, energie a samozrejme skvelú predajnosť. 
 
 
„Ja som si vybral  za ingredienciu, ktorou knihu pokrstím - chilli . Nie je to úplne štandardná ingrediencia pri pečení koláčov, ale chilli je známe aj tým, že dodáva  celému organizmu veľmi veľa energie. Práve preto by som prostredníctvom tohto chilli poprial celej knihe veľmi veľa energie a minimálne toľko úspechu ako malo jej prvé vydanie.“  povedal ako prvý krstný otec Roman Juraško.  
Ja pridávam druhú ingredienciu škoricu. Škorica naozaj nádherne vonia a prostredníctvom nej prajem knihe, aby výsledok z pečenia bol vždy voňavý. Po druhé táto ingrediencia vraj zvyšuje chuť do jedla, a preto knihe želám, aby sa z nej dobre jedlo a veľmi veľa varilo...“ následne dodal Dano Richter.
 
Moderátorka a kolegyňa Kveta Horváthová krstila knihu ako tretia v poradí a za svoju ingredienciu si vybrala soľ. „Ja som si pripravila soľ z toho dôvodu, že sa vraví – soľ je nad zlato. Do väčšiny koláčov by mala ísť aspoň štipka soli tak pevne verím,  že zákusky z tejto knižky budú skvelé.“  Poslední dvaja krstitelia Dodo Kuriľák a Lenka Šóošová si vybrali kakao a cukor, ktorým želali knihe veľa úspechov a spokojných domácich kuchárov.
Krst knihy bol spojený s ochutnávkou koláčikov upečených podľa receptov v knihe.
 
 
V knihe nájdete recepty na obľúbené rolády, zábavné koláčiky pre deti, kysnuté koláče pripravené netradične, kreatívne koláčiky, ktoré si vyžadujú trochu viac času, ale výsledok poteší nielen chuťové bunky. Bonusom je kapitola špecialitiek, vhodných ako darček či malá pozornosť a nechýbajú ani obľúbené slané pochúťky. Medzi Adrianine obľúbené koláče jednoznačne patrí Citrónový koláčik, ktorý určite nezabudnite vyskúšať!
 
Želáme knihe Napečené s láskou 2 veľa úspechov!
 
Zdroj: red
Foto: kucharky. sk a Adriana Poláková - pečieme s láskou

- - Inzercia - -