Dnes je nedeľa, 18.november 2018, meniny má: Eugen

Bezmäsité jedlá

Zemiakové dukáty s lekvárom

Čakáte návštevu a radi by ste uvarili niečo netradičné, no s ľahkým nádychom tradičnosti? Inšpirujte sa naším menu, ktoré v sebe spája oboje.
Čítať viac

Špenátovo-lososová roláda

Svieža a ľahká špenátová roláda s lososom je skvelá pre nezabudnuteľné pohostenie hostí ale aj ako chuťovka pre všetkých členov rodiny. Vyskúšajte si ju pripraviť aj vy!
Čítať viac

Cestoviny s avokádovým pestom

Pripravte si spoločne s nami rýchly a chutný recept, ktorý ocenia vaše deti ale aj zvyšok rodiny. Túto rýchlu večeru pripravíte do 20 minút.
Čítať viac

Tekvicové lasagne

Milujete lasagne? Vyskúšajte si ich pripraviť tak trochu nezvyčajne! Prinášame vám recept na výborné lasagne z tradičnej jesennej suroviny - tekvice.
Čítať viac

Hubová sezóna v plnom prúde: Pripravte si maslové rizoto s hubami

Z potuliek po lese sa v týchto dňoch vraciame s košíkmi plnými húb - a potom zavárame, sušíme, zapekáme. Aj keď azda každý má najradšej hubovú polievku, vyskúšajte s nami aj inú dobrotu!
Čítať viac

- - Inzercia - -

Dovolenková chuť u vás doma: Vyskúšajte si pripraviť výborný balkánsky slaný koláč!

Spomienky na dovolenku ešte nevybledli a vám sa zacnelo po vôni a chuti špecialít, ktoré vám pripomínajú bezstarostné chvíle oddychu. Odbočte od zaužívaných tradičných jedál vašej kuchyne a pripravte...
Čítať viac

Pochúťka na piatok: Grécky slaný koláč

Krajina opradená mytológiou, prekrásnymi scenériami, rozľahlými plážami, panenskou prírodou a dobrou kuchyňou. Nemáte chuť vyskúšať si tú kuchyňu aj doma? ...
Čítať viac

Práve dozrieva baklažán: Ako si s ním poradiť? Vyskúšajte ho zapiecť s paradajkami a syrom!

Máte radi baklažán? Teraz je ten správny čas ho zaradiť do svojho jedálnička, v tomto období totiž dozrieva! Tradične je súčasťou stredomorskej kuchyne, ale čoraz väčšej obľube sa teší aj u nás aj...
Čítať viac

Ľahký recept na dnes: Hráškové rizoto so špargľou

Keď sa povie hráškové menu, každému sa poväčšine vybaví hrachová polievka či zelené guľôčky nenápadne vmiešané do zeleninového rizota. Tam však využitie hrášku v kuchyni rozhodne nekončí, práve...
Čítať viac

Výborná voľba na horúce dni: Zeleninový špíz

Ľahké menu z letných surovín je teraz to pravé. Inšpirujte sa jednoduchými, no pritom lahodnými receptami a užite si slnečné leto plné chutí. ...
Čítať viac

- - Inzercia - -

Zdravé a jednoduché! Pohánkové rizoto so zeleninou

Ľahké menu z letných surovín je teraz to pravé. Inšpirujte sa jednoduchým, no pritom lahodným receptom z pohánky a užite si slnečné leto plné chutí! ...
Čítať viac

Nebojte sa sépie: Ochutnajte čierne sépiové rizoto!

Ochutnali ste ju na dovolenke, ale doma sa ju bojíte pripraviť? Uvariť sépiu je jednoduché, poradíme vám, ako na to. Odteraz bude neoddeliteľnou súčasťou vašej prázdninovej kuchyne. ...
Čítať viac

Vyskúšajte! Netradičné penne s hruškou, orechami a gorgonzolou

Máte radi cestoviny no už vám dochádza fantázia, aké by ste si najbližšie pripravili? Prinášame recept na výborné cestoviny s gorgonzolou, hruškou a orechami.
Čítať viac

Viete pripraviť polentu? Prinášame recept, ako na to!

Máte radi experiment? V takom prípade by ste mali bezpodmienečne vyskúšať polentu – teda kukuričnú kašu, ktorú nám kedysi pripravovali naše staré mamy. Škoda len, že sa na túto surovinu tak trochu...
Čítať viac

- - Inzercia - -

Mňamka na tento deň: Pripravte si skvelé krupoto so zeleninou a ovčím syrom!

Pri troche fantázie sa dá slovenská kuchyňa pretvoriť na neočakávaný gurmánsky zážitok. Stačí sa inšpirovať netradičnými kombináciami tradičných surovín. ...
Čítať viac

Červené palacinky s bryndzou a rukolou

Bryndza má v slovenskej kuchyni výsostné postavenie. Nie sú to však len halušky, pirohy a jednoduchá nátierka na raňajky, čo z nej dokážete pripraviť. Inšpirujte sa našimi tipmi a prekvapte novými...
Čítať viac

Špenátové cestoviny s plesňovým syrom

Máte chuť na niečo ľahšie? Cestoviny na rôzny spôsob môžu byť výborným riešením. Dochutené kvalitným syrom, čerstvými bylinkami, zeleninou alebo chudým mäsom zasýtia a pomôžu vám zbaviť sa...
Čítať viac

Zapekané zemiaky s hubami

Pripravte si chutný obed spoločne so ŽenskýmWebom. Dnes vám prinášame recept na zapekané zemiaky s hubami.
Čítať viac

Bryndzová nátierka

Májová bryndza je unikát a jej sezóna je už za dverami. Táto typická slovenská a vo svete ojedinelá pochúťka z ovčieho mlieka obsahuje mnohonásobne viac užitočných mikroorganizmov než živé jogurty...
Čítať viac

Šúľance so strúhankou

Pripravte si tradičný slovenský recept, na ktorom si zaiste pochutná celá rodina - šúlance so strúhankou.
Čítať viac

Cannelloni plnené bryndzou a špenátom, paradajková omáčka

Pri troche fantázie sa dá slovenská kuchyňa pretvoriť na neočakávaný gurmánsky zážitok. Stačí sa inšpirovať netradičnými kombináciami tradičných surovín. ...
Čítať viac

Plnené avokádo

Avokádo je nielen mimoriadne chutné, ale aj zdravé. Pomáha udržať cholesterol na uzde, má protizápalové účinky a do tela dostanete ešte viac draslíka, než keby ste si dali banán. Pripravte si rýchlu...
Čítať viac

Zapekané penne s karfiolom

Dodržiavate veľkonočný pôst? alebo si len dáte radi niečo bezmasité? Tento recept je určený pre vás! Príprave si chutné zapekané penne s karfiolom.
Čítať viac

- - Inzercia - -

- - Inzercia - -