Dnes je piatok, 16.november 2018, meniny má: Agnesa
Čas čítania
menej ako
1 minúta
Zatiaľ prečítané

Marinované jahody s balzamikom a mascarpone krémom

máj 20, 2011 - 12:53
Suroviny na 5 porcií:
750 g čerstvých jahôd, 250 g mascarpone, 100 g balzamikového
koncentrátu, 150 g vyšľahanej šľahačk y, 20 g vanilkového cukru,
čerstvá mäta
Postup:
Umyté a osušené jahody nakrájame na kocky a v miske marinujeme
s balzamikovým koncentrátom. Necháme odstáť v chlade asi 1 hodinu.
Mascarpone vymiešame s vanilkovým cukrom a jemne vmiešame
vyšľahanú šľahačku. Vychladené jahody dáme do misky. Mascarpone
položíme navrch a ozdobíme čerstvou mätou. Nakoniec pokvapkáme
šťavou z marinovaných jahôd.

- - Inzercia - -