Dnes je utorok, 13.november 2018, meniny má: Stanislav
Čas čítania
1 minute
Zatiaľ prečítané

Varíme s Tobim a Philipsom: Delikatesy na váš stôl!

apríl 26, 2014 - 08:56
Zdravo, chutne, a najmä rýchlo sa navariť skutočne dá! Presvedčil nás o tom Tobi z reštaurácie U Cigánskeho Diabla, ktorý pre vás, milé čitateľky Ženského webu, opäť navaril kulinárske lahôdky, a to iba za pár minút.
Steak z Porto Bello so sladkou cibuľkou a pečienkou na grile
 
Ingrediencie:
Sladká cibuľa  
Pečienka husacia (kačacia, králičia)
Soľ, korenie
Husacia masť
Hríby – porto bello, šampióny alebo jedla bedľa, dubáky, hríby s veľkým klobúkom
 
Postup:
Orežeme kraje hríbov, dáme ich na rozpálený gril, hrubšie plátky cibuľky na gril, pridáme kvalitnú husaciu masť, na vrch dáme pečienku husaciu (z nevykrmenej husi), trošku okoreníme, osolíme a dáme tomu trošku času na prípravu. Pridáme trošku vody kvôli pare. K pečienke pridáme na gril na drobno nakrájanú cibuľku. Steaky máme pripravené, na najlepšej ceste k servírovaniu. Nakrájame si cherry paradajky na ozdobu, rovnako aj pažítku, špenát baby, podľa chuti.
 
 
 
Plnené jablká s pečienkovou penou
 
Ingrediencie:
Jablká
Pečienka
Cibuľa
Husacia masť
Šľahačková smotana 33 percentna
soľ
 
Postup:
Jabĺčka očistíme, rozpolíme, vyberieme jadrá, dáme trošku husacej masti . Vyberieme po piatich minútach vyhriate jablká, dáme cibuľku na výpek, ktorý zostal. Dusíme na 180 stupňoch. Pečienku si nakrájame na väčšie kúsky a pridáme ju do Multicookru k orestovanej cibuľke. Nikdy nesolíme, až na konci... aby nám to celé nestvrdlo. Prikryjeme a o 5 minút bude hotovo. Pridáme šľahačkovú smotanu, necháme pár minút povariť a potom rozmixujeme. Ponorným mixérom z toho urobíme hladkú hmotu, s ktorou naplníme jabĺčka. Pridáme soľ. Ideme plniť jabĺčka hustou plnkou, jablká sú predpečené, chrumkavé. Naplníme ich a dáme do Multicookru, dáme zapiecť, šupka jablka bude pekne chrumkavá. Na vrch dáme klobúčik z jabĺčka a podávame. 
 
Autor a video: RED
Foto: D. Kittler

- - Inzercia - -